Nytt



(köpte ej den bruna skinnjackan, dock väldigt fin!)




Dör lite för att den är så snygg.






Det ap snygga halsbandet är silvrigt men det framhävs inte riktigt på bilden ser jag... Hur som helst perfekt till vardag och fest!







ser grymme ful ut på bild, men denna underbart fina kavaj köpte jag för nån vecka sen på White. Kan även användas som jacka på den varma våren!

Ja som ni ser blev det en held el shopping. Har dock satt undan lite pengar på mitt sparkonto så jag inte kan köpa så mycket mer denna månaden. Måste ju spara lite till vår/sommar shopping som jag och ett par tjejer ska shoppa loss i götet senare.


Nu måste jag sova, godnatt! igen, (haha)


Filmmys!


Godkväll!

Efter skolan idag vandrade jag ner med Matilda till stan för att fika/käka och sen shoppa! Farligt när studiebidraget rullar in på kontot haha... Blev en hel del shopping för oss båda två. Jag fick dock mest med mig smycken hem.

Efter en mysig eftermiddag med finaste Matilda hade jag och familjen lite sångkväll. Vi spela gitarr och sjöng och käka mat tillsammans som vanligt. Mycket mysigt måste jag säga!

Jag hyrde även ett par goa shoppingfilmer i eftermiddags som jag tänkte ta tag i nu. Härligt härligt!

Ha en mysig kväll, så hörs vi!





Älskar filmer som får en att le. Ett extra + är ju att man får så härlig insperation och shopping-glädje när ögonen vilar på dessa filmer.

Godnatt!


Gårdagens outfit






Igår såg jag ut såhär. Dock blev jag riktigt sur när min fina volang halsduk blev "stulen" igår på festen vi var på. Det var ju den enda halsduk jag verkligen använde varje dag typ. Åhh!

jacka fr Lindex, volangkofta fr Zara, blus fr Gekås (hehe), jeansleggins fr H&m och skor fr Belle

Fick köpt en grym kavaj igår i mjukistyg och en längre modell. Fin!


Min helg




'







Ojoj vilken go helg detta vart!

Fredagen spenderades hemma hos Julia med Johanna och Matilda då vi köpte pizza med hemkörning (tog aslång tid att få pizzan dock haha) och vi käka massa godis, snacka skratta och hade det riktigt trevligt!
Igår gick jag, Johanna, Julia, Tilda och Rebecka på stan nästan hela dagen och stannade till på Spice'n rice för en otroligt god thailunch.
Sen drog jag, Johanna, Tilda, Julia Å, Rebecka R och några fler till en kille som heter William där det var förfest och sen drog vi vidare till Linus. Galet mycket folk, och det var en spårad men väldigt rolig kväll! Kvällen avslutades hemma hos Åhlen där vi var 4 st som sov över hos henne.

Har nog aldrig vart så seg som jag är idag. Vakna 8 av att Mike och dem andra spela skithög österikisk rock med joddeladiehooo skrik. Extremt trötta och sega som vi 4 var var vi nära på att slå dom, men orken fanns inte där haha...
När jag kom hem somna jag framför Tv.n där resten av familjen befann sig för att titta på VM i skidor. Svingött att sova i flera timmar rätt på dagen.

Söndagar kan faktiskt va riktigt sköna. Söndagen är ju i princip vilodagen.

Ha en riktigt go söndag! Jag ska kolla film och dricka Te resten av kvällen. Kroppen vill inte anstränga sig mer haha.


Gårdagens klädsel







drog på mig den nya jackan eftersom det var plusgrader!!

Jacka fr H&m, blus från Zoul eller nåt? brallor fr Dr.denim

Nu måste jag ruscha till bussen!!!


Vart kom Åsnan/Hästen ifrån?

Godmorgon!
Har egentligen inget mer att säga än att jag in i duschen, fixa mig och ner på stan med Johanna, Julia och Tilda för lite mys. Blir nog inte så överdrivet mycket shopping om man säger så nu i slutet på månaden då kontot är nästan så gott som rensat...
Det kommer upp lite outfitkort från gårdagen här snart, sånivet.
Skulle ladda upp en fin bild som jag inte trodde var denna bilden, men hoppsan sa trilla en Åsna fram i inlägget. Vill ju inte vara taskig, så han/hon får vara kvar.


för det är väl en åsna?

En randig dagens





Behöver jag ens kommentera kvalitén på bilderna? haha...

Har blivit fördädra lat med de dära outfit korten på senaste...

randigt fr Indiska, blus och jeans fr Gina och skor fr Vagabond


Brännskadeberättelse ägnad åt Tess... (haha)





Nej men hej!

Tänkte börja med att svara på Tess fråga om min brännskada som jag glömde berätta om.

Såhär gick det till:
Jag, Becka, pappa och Monica skulle käka frulle i husbilen en morgon i Valfjället då jag sitter i bara trosor och T-shirt, (nyvaken you know). Då hade Monica precis hällt upp 100 gradit vatten från kastrullen i en te kopp då jag helt oförsiktigt svischar till min hand på bordet och får de kokheta vattnet över bena! Det går inte ens att beskriva känslan så det är omöjligt för er att förstå hur det brann i låret som blev drabbat värst. Hoppas ni aldrig behöver vara med om det!!
Hur som helst tappar jag andan av smärta och rusar in till "badrummet" och öser på kallvatten som inte hjälpte ett skit. Vid det här lagret var jag så rädd att jag inte vågade titta på låret om huden hade gått bort... Monica rusar i alla fall ut och fyller en påse med snö som jag har på låret i flera timmar. Efter en halv dag ungefär "växte" det fram blåsor och huden var givetvis knallröd/lila. Det jobbiga var att blåsorna sprack och blev stora sår...

Det övriga låret är endast lila/rött och svider och är ömt nu, men där jag glömde kyla ner brännskadan är det nu öppna sår efter att blåsrona sprack. Jag var på vårdcentralen igår och fick en kompresser över låret eftersom skadan är såpas stor.

Men erkänn att det är svårt att tro att kokvatten kan skada huden såhär mycket?
(för övrigt har jag ALDRIG i hela mitt liv haft så ont som jag hade då, jag lipa och skrek halva dagen så ni vet)





 uuuhhh, ryser när jag tänker tanken av den fällda tekoppen...

Ha en go kväll!

Kram


Ledighet och snygga skor


Godkväll på er

Hoppas allt är riktigt bra med er!
Min dag har vart slapp fast ändå inte. Hade nämligen ledigt idag eftersom Bäckäng har resursdagar då och då. Och hur duktig var inte jag som plugga i princip hela dagen? Det blev massa engelska och matte, gött att ha det gjort!

Från 11.20-12.30 sov jag i en ihoprullad boll på sängen där det sipprade in massa solljus från fönstret och det var bara så himla gött!

Nu vet ni det kära vänner, nu vet ni det...

Hur som helst hitta jag två fina skor från Skopunkten som jag tyckte va fina.





Godnatt sov sött, dröm söta drömmar ha kul, lev livet, pussa på era nära&kära, lev livet igen och glöm aldrig att leva livet spontant! Om man vill, förståssss..

Kram!


dålig gårdagens outfit




skitkassa bilder, hej!

kavaj fr H&m, tröja fr Fait (Maya), blus fr Gina och halsband fr Idéguld


Valfjället bildbomb








Bilderna får tala för sig själva.

Hade det underbart ett par dar med några utav de personer som står mig varmast hjärtat. Feel good dagar var det.


Ullared nu! (på Tv)






Nu ska jag kolla Ullared! Sista säsongen så nu får man passa på hehe... Hur som helst, jag lovar er bilder sen!


Back Home

Hemma efter några dagar i Valfjället med bästavännen. Mår lite halvt illa efter en 5 timmars lång färd hem, men nu blir det verkligen att sova!

Har haft jättemysiga dagar med grymt fin skidåkning. Nu ligger jag dock här i sängen med en brännskada över hela låret... Ni får reda på allt imorgon, hehe.

Godnatt!


Utgång!



Nu blire 19 års fest! Ha det skojj!


2 nya plagg



Stickad "väst" fr Lindex. Tänkte ha den över skinnjackan!



Jacka fr H&m, och den är verkligen underbar! Svår att få på bild bara.


Och där var man återigen pank. Jippie!


Sjukt fint!



Precis allt det här vill jag ha på mig i sommar. Allt.


H&M


Från Måndag-Idag




Åt Thai med pappa i måndags! Muummmms



Åt popcorn med Julia häromdagen



Jag gjorde frukost åt Julia igårmorses, det smakade bra!







Igår kom det lite tjejer över på middag hos mig. jag och Julia hade lagat massa mat, så det blev pastasallad med kyckling, fetaost, spenatblad, grönsaker och vitlökssås, och till det lite vitlöksbröd, hehe.

Längesen jag skratta så mycket som jag gjorde igår! En galet lyckad kväll med andra ord!

Ikväll drar vi på 19-års partajj, ska bli kul!

Hoppas ni har det bra!


Myser

Hej hallo!

Gårdagen/kvällen/natten spenderades med Julia. Vi gick på stan hela dagen (och så menar jag hela) och sen hyrde vi två filmer och hade myskväll. Vi skulle dragit ut men är man trötter så är man, hehe. Idag har vi kollat film på morgonen också, och ikväll blir det middag med några brudar förmodligen. Trevligt trevligt!

Bilder och sånt kommer, men tills dess: Ha ett alldeles för bra lov!



happyface


Galet rolig gårkväll!










ojoj så fresh bilder det togs igår!

Hur som helst drog jag ut med Matilda, Julia Å och Erik till en kille som heter Markus och det var den bästa kvällen på länge! Vi hade sjukt kul verkligen och snackade med alla, dansade och skrattade och hade bara riktigt kul!

På natten där vid 2 tiden nångång hoppa jag och ett gäng goa och glada människor på bussen hem.


Lyckat!


Massa bilder från idag!

















många bilder som vanligt, haha!

Trots en galen gårkväll, gick jag upp med tuppen idag och käka frulle, och drog sedan ut till Almenäs och grillade med familjen. Sjukt vad allt blir så mycket finare när solen lyser, sådana här dagar ska man ta vara på!


Bildbomb från veckan som gått



Åt på Viskan en kväll med pappa och Monica




Kajsa och jag handlade frukt för 133 spänn en eftermiddag och gjorde världens godaste fruktsallad med kesella och glass!



Söta Kajsa och Johanna på Viskan här om dagen



I fredags invigde vi lovet med en timmes träning på gymmet och gick sedan till viskan för att äta världens godaste kycklingtallrik, sjukt att jag aldrig tröttnar på den! Så himla god




Bästavännen från Ulricerhamn kom både på fredagen och lördagen till min lilla stad




En outfit från igår







Igår efter att jag fikat med Matilda på stan mötte jag upp Becka, och vi var sugna på Thai så vi drog till Spice'n Rice och köpte klassiska nr 13 med nudlar, kyckling och nötter. Sen tog vi bussen hem till mig och lyssna på lugna listan på Spotify och käka nudlar i min säng. Säger bara ett ord: Gött!




en outfit jag hade nån dag i veckan


Åh vilken sjukt bra vecka detta vart! Haft hur kul som helst och tagit det lugnt på samma gång. Så ska det va! Och som grädde på moset har jag en vecka ledighet framför mig: Skön...t!


I'm alive

Godkväll!

Har vart frånvarande från bloggen ett par dar. Jag har haft grymt goa dagar, och jag har hunnit göra ganska mycket.


För några dagar sen fick jag ju träningskort så jag har gymmat 3 ggr på 4 dagar, gjort exotisk fruktsallad, pluggat, umgåtts med vänner, ätit god mat på Viskan och bara myst.

Om ni undrar, så kommer det lite bilder imorgon, orkar inte fixa det nu.

Meningen var att jag ikväll skulle ut med Matilda och company men min kropp sa ifrån och jag somna kl 7 i min säng på kvällen idag när det var kalas hemma. Min kropp behöver nog vila efter all träning nu, så jag struntade i att gå ut idag och satsar på det imorgon istället! Nu har jag dock piggnat till lite eftersom jag fick lite sömn där inann vid 7 tiden, hehe....

Just nu sitter jag i sängen med datorn framför mig (första gången på 4 dagar) och lyssnar på världens skönaste låt: Slow dancing in a burning room-

Godnatt kära vänner, och just det: Nu är det ju sportlov hörrni!



en lycklig rebecka i somras! :)


Fint




Tunika och Kavaj som jag testade på H&m. Jag vill ha...

Träning & Smoothie





Efter skolan hänkade jag på Kajsa till hennes sånglektion och etfer det drog jag, Kajsa och Rosanna till Friskis där vi gymmade i lite mer än en timma så det var jättegött! Fixade gymkort idag (10 ggr klipp kort för pappa är rädd att jag inte tränar annars hehe).

Efter träningen åkte jag hem och åt mat och gjorde en supergo smoothie med mango, hallon, banan, naturell yoghurt och vanilj yoghurt.

Imorgon kanske jag drar och tränar en sväng igen, det var ju så gött! Ha en bra kväll, nu ska jag plugga massa naturkunskap dessvärre....


A rose so red






Idag avbröts vår lektion en stund eftersom ett ros-bud dök upp i klassrummet och delade ut roser till en del. Jag fick en mysig ros med jättefin text på av grymt söta Sara! Tack snälla du♥



Varje gång vi ska ha naturkunskap måste jag äta något och oftast blir det choklad! Naturkunskapslektionerna är alltid så himla långa och krävande, så det är därför man behöver lite extra energi, hehe

Dessutom diggar jag verkligen KEXCHOKLADS nya omslag, tummen upp för det!


Halvdåliga outfit bilder







go pose den sista haha

sjal fr H&m, blus&ytöja fr Gina, jeanslegins fr Foji och skor fr Vagabond


4 H&m outfits jag satte ihop



Kul att kunna testa med olika outits och få insperation! på H&m:s hemsida


Mysiga mysiga söndag!




Vaknade upp i Götet och åkte sedan hem till Borås och stannade på Ikea där jag fick köpt doftljus (äpple och bär doft, sååå fräscht!) och två tidningar på pressbyrån.
När jag kom hem kröp jag ner i sängen med tidningarna och godispåsen jämte mig och det var riktigt mysigt! Man ska uppskatta alla sånna här små stunder i livet som egentligen inte är så märkvärdiga men ack så goa!

Sen kollade jag på Grease för första gången i mitt liv och eftetr det gick jag en powerwalk med finaste Julia♥

Nu har jag hunnit kolla på Solsidan också, som är ju så bra! Nu blir det hopp in i duschen och sen lite "What happens in Vegas". Jag älskar verkligen filmer och serier


några dåliga bilder på gårkvällen







hanna och frida haha

Off to götet




uppdaterar när jag är tillbaka


Bättre bilder från onsdags shoppingen








1. Boots fr Belle
2. Tröja med spets upptill fr BikBok
3. Beige blus med puffiga axlar fr BikBok
4. Jeansleggins fr Foji



Nu ska jag käka och sen blir det Bio med Kajsa, Julia och Rosanna.
Jag hade inte pengar till en biljett för Bäckängfesten (men jag hade presentkort på bion) och så ska jag ju till Göteborg imorrn och partajja lite där så det blir helt enkelt en myskväll i Biosalongen!

Vi ska se "Love and other drugs"


Gårdagens klädsel








kofta fr Zara, blus fr Tessie, jeansleggins (nya!) fr Foji och skor (nya!) fr Belle


Göteborgs bildbomb!










Haha! Jag fick en biljett värd 165 spänn med bra sikt, och stackars Erik fick en biljett värd endast 98 spänn med "begränsad sikt"




Som sagt: En galet bra dag!


2 nya fina





Var på rosett-jakt idag och kom hem med dessa två svarta söta. Ska ha dem antingen på sidan i håret, eller i mitten där bak på hjässan. Blir nog fint tror jag!

29,- för två st


I Huvudet På Mig



Dessa tankar cirkulerar väldigt ofta i mit lilla huvud. Livet e komplicerat va.


Lite shopping



Detta var den enda bilden jag kunde ladda upp på kläderna som jag fick med mig hem igår från Götet.

Bättre bilder kommer förhoppningsvis snart, haha

Beige kofta fr Zara, Vit blus och rosa tröja fr BikBok och jeansleggins fr Foji


Såg precis "I rymden finns inga känslor" och det var en riktigt mysig och bra film må jag säga! Rekommenderas verkligen !

Nu blir det lite Vänner och sen bedtime, goodnight!


Sjukt bra!

Aldrig hört någon bättre cover! Jädrar vilken talangfull tjej!


Bilder är på väg



(internet är helt knäppt nu så jag kunde bara ladda upp en bild sålänge, men det kommer fler!)

Tjena mors!


Hela gårdagen (och då menar jeg verkligen hela! fr 6 på morronen till 12 på kvällen) spenderades i Göteborg med alla Estetare. Det var verkligen skit mysigt och roligt!
Vi besökte två konstmuseum på väldigt kort tid, och sen hade vi typ ledigt hela dagen eftersom alla analyserade konstverken väääldigt fort, hehe...

Så det blev en shoppingdag, lite thailunch och kvällen avslutades med en musikal på Göteborgs Operan där vi även fick gå backstage, sjukt häftigt att Göteborgsoperan är så mäktig!

Idag var dock klassen helt död, och inte så konstigt med tanke åp att vi gick runt hela dagen igår och la oss sent, haha! Så vi har idag bara haft en mysdag i skolan.

Ha en bra kväll! Jag ska försöka ladda upp lite mer bilder nu, har ändå inget bättre för mig på någon timma :)


Äntligen



Äntligen hittade jag skorna jag sökt efter så länge. NI får se snart!


Svar på Fråga

Vart piercade du dig?

För några veckor sen piercade jag mig i navlen på ett ställe som heter "Pistolero". Jag kollade upp jättenoga innan vart det var bäst osv, och nästan alla rekommenderade Pistolero.
Det är ett jätte seriöst ställe och Cia som tar hålen är jättesnäll och duktig. Man han knappt bli nervös när man gjorde det och det gick så fort att man inte hann tänka.





Jag idag





kofta fr Zara, blusen är gammal, jeansleggins fr Gina, smycken fr Thomassabo&Pandora och klocka fr Police


RSS 2.0