Torsdagsgrön outfit









Sjal fr Kappahl, kofta fr Zara, brallor fr BikBok & blus fr H&M

Nu har jag sjukt mycket plugg att sköta, så vi hörs imorgon!


Dress to impress



Titta vad jag hittade. En helt perfekt Rebecka-klänning till sommar'n. Hej dyrt pris(snåljåp), hej fin klänning.


COLOUR US!

Måste bara säga att jag vill vara klädd i galet fina och härliga färger! Rött, blått, grönt och massa andra färger denna våren/sommaren. Ränder i fina färger diggar jag. Röda jeans, turkosa klänningar och korallfärgade T-shirts. Färg!



Här är ett collage jag fixade nyss, insperation på hög nivå! Allt kommer fr H&m, Bikbok och Monki


Onsdags kläder








Kofta fr Gina, blus fr Chelsea (stavning?), jeansleggins fr VeroModa

Nu ska jag läsa skitmycket engelska. Så ni vet.

:)


God eftermiddag



Min numera frukost och mellanmål. Varför ska det alltid bli samma för?

Hoppas ni mår bra! Själv har jag ont i halsen men jag tror det börjar bli bättre i alla fall. Idag hade jag sovmorgon som ni kanske redan hunnit läsa, och det var skönt! Hade egentligen bara två lektioner kvar på dagen men jag var tvungen att sitta kvar efter skolan och skriva historia prov, då jag var magsjuk förra veckan när det skrevs.

I alla fall, så var det en underbart härlig och solig dag idag! På EOS (estetisk orientering) så arbetade vi på projekt-arbetet som ska bli en musikal på film, kommer nog bli grymt!

Vi gick också ner till Ica hela gänget och köpte ett stort paket med vaniljglass och ett stort paket med frysta hallon. Sen gick vi upp till skolan igen och satte oss utomhus och käka glass med plastskedar. Sen kom vi på den smarta idén att smälta hallonen så det gjorde vi i caféterian. Alltså satt vi alla där med plastskedar och käka vaniljglass med hallonsås. Grymt gott!

VÅR, du gör oss lycklig.


Ur Min Garderob-koftor




Guten Morgen!

Idag har jag sovmorgon, och då är man riktigt glad om man är jag, eftersom jag aldrig har sovmorgonar utan börjar kl 8.00 varje dag (okejdå, börjar kl 9.15 på Måndagar), men så är livet på Bäckäng, men det är värt det!

Hur som helst, jag tog kort på några utav mina tjockkoftor häromdagen när jag packade upp mina väskor som jag alltid gör varannan vecka. Då insåg jag att de är ju ganska mysiga allihop faktiskt.

Fr vänster:

Beige
fr Gina
Svartvit fr BikBok
Pippi tröja fr Farmor som stickat själv
Beige med stora hål fr 2Hand
Vit grovstickad fr 2Hand


En outfit fr fotodagen i Lördags






jacka fr H&m, linne fr SVEA, byxor fr Bikbok


SÅHÄR SER JAG UT IDAG












Ibland kan det va fint att inte köra på världens mest avancerade stass. Hehe, när man inte orkar fixa nåt annat får man ta till det som känns simpelt...

kofta fr ekologiskt företag, skjorta fr Lindex och jeansleggins fr Gina


B L Å B Ä R





Om det finns något jag gillar att fota, så är det mat! Det ser ju så fruktansvärt gott ut, och oftast är maten färgglad vilket jag blir glad av. Så här kommer en nytagen bild på dagens mellanmål.
En blåbärssmoothie- denna gången utan ägg, haha


RÖDA BRALLOR

Är det något jag ska satsa på inom kläder i vår/sommar, är det definitivt ett par röda brallor.
Personligen tycker jag det är riktigt fräscht. Helst ska jag få tag i dessa från H&m. Tänk till ett par pumps/ballerina/converse och en vit slapp T-shirt och en grå kofta eller något.

Sen vill jag även införskaffa mig ett par beiga pumps och en brun väska. Man vill bara ha och ha...
Hur som helst, tänk vilken glad tjej jag kommer vara på torsdag när studiebidraget äntligen kommer! Då är jag inte pank mer.



Måndagens klädval



Slängde på mig min älskade militärgröna jacka fr H&m och ett par gamla jeans fr nån gina utförsäljning. Till det hade jag min favvo sjal och favvo skorna. Mycket favvo, är skönast så!


SMOOTHIE




Startar min eftermiddag med en blåbärs-smoothie med ett rått ägg i, NEJ man känner inte ägg smaken! haha


Godmorgon med två bilder




jag i lördags

Godmorgon på er!

Hoppas som vanligt allt é bra med er. Själv står det mycket bra till. Ja, tråkigt är det givetvis att snön ännu en gång ligger som ett tjockt lager på marken, men så är det.

För övrigt sitter jag här och dricker te och tar det lugnt. Snart bär det av till min första lektion Gehör som jag inte tycker om alls. Lektionen följs av två feta håltimmar. KUl.... Ne, inte precis haha


Vi hörs senare idag!

Kramar


Söndagens outfitbilder












Jag var lycklig när jag och syrran gick en långpromenad till Hemmakväll och tillbaka. Lycklig över min fina syster som jag älskar så otroligt mycket, lycklig över att våren snart är här och bara allmänt glad.

Halsduk fr Cubus, Kofta fr 2hand, skjorta fr Lindex, jeans fr Dr.Denim och örhängen fr H&m


Världens finaste Kajsa (modellbilder fr igår del 2)















Kajsa är sjukt fin. Så det så.


"Modellbilder" från igår del1









Igår drog jag och Kajsa ut med systemkameran och fotade. Det är kul att ha lite "finare" foton ibland.


Pics











Kusinerna och plastbrorsorna fick vad med på kort denna gången. Så fina är dom.

Från och med nu skapar jag en kategori som heter "FOTO". Där kommer bilder som dessa och andra foton bevaras. Ska försöka ta lite bättre kort nu när jag har tillgång till systemkameran i två veckor!


Utgång på Ingång





Dessa spegelbilder togs för en liten stund sen. Alltså looocken för kvällen så att säga. Nu blir det utgång, första gången på väldigt länge så det ska bli riktigt kul!




Ha en fantastisk kväll allihopa!


Fredagens






jacka fr H&m, blus fr Lindex, sjal fr Fait, jeans fr Gina och skor fr Skopunkten


Man lever bara en gång!

tjosanItrosan!
Rebecka ä'r i full gång med att fixa sig, så personen som som skriver nu är idioten på bilden. (-Nej jag brukar i vanliga fall inte slå mig själv!)
-mitt namn är också Rebecka, (fats mitt namn är finare än Rebeckas) jag är den omtalade vännen i -Ulricehamn!
tänkte bara komma med lite kloka ord såhär på kvällkvisten!

Precis som rubriken lyder så lever man bara en gång, så lev livet fullt ut! Tänk vad mycket man tar för givet i livet, vänner familj.. You get the point?! Satt på bussen idag och insåg hur lyckligt lottad jag är som har vänner som är guld värda. Jag kunde inte sluta le, så för modligen trodde alla på bussen att jag var helt skitzzzo(stavning) haha nåväl, vafan! Kom igen nu och kör all in ikväll ioch alla andra dagar! Okeeeey?

P.S solen är framme!
D.S vad kommer efter D.S ??

-// -rebecka A


Torsdagens klädsel







lyckas få till så vackra miner på kort, haha

jacka (förra året) fr H&m, pippi-tröja fr Farmor (hemmastickad), jeans fr Dr.Denim, halsduk gammal fr H&m

Black n White











Lustigt att vi alla lyckades ha militär-gröna jackor på oss samma dag

Så skön dag i solen har det vart. Tycker det syns på bilderna, beautiful weather!


Scones




Efter skolan blev det automatiskt stan en sväng med tjejerna. Det är lite svårt att undivka stan eftersom man måste gå genom den varje dag för att komma hem och från skolan. Synd, hehe...

Hur som helst! Sen hade vi bestämt oss för att baka scones, eftersom man aldrig gör det nuförtiden. Så vi mixa om i receptet lite och till resultat fick vi ett par fina scones bullar som vi sedan smörade och behandlade med lite sylt. Riktigt enkelt (jo men faktiskt hyfsat enkel bakning!) och gott mellanmål.

Efter att Tildisen åkt hem, kollade jag och Kajsa på Mia&Klara och avslutade kvällen med sen kvällsmat med familjen. Jag och Kajsa tryckte i oss Spice'n Rice och de andra käka pizza. Nu vet ni, haha


Pippi Tröjan!







Tror inte ni anar hur glad jag är över att jag äntligen fått min efterlängtade pippi-tröja!

Det är då världens underbaraste farmor som slutfört uppdraget att sticka en Pippi-Tröja till mig
. Personligen tycker jag den är finare än alla Pippi-tröjor man kan köpa i affärer och än någon jag sett över huvud taget, och det är ju så man ska känna!

Det finaste med den är ju att farmor har stickat den själv. Hemmagjort är mysigast.

Så med en pippi-tröja rikare är jag väldigt glad denna onsdagskväll!

Hur som helst, imorgon ska jag skriva prov. Om ALLA jä*la revolutioner, upplysningar och vetenskapsmän som fanns på 1700-talet. Jag kände förut att NU ORKAR JAG INTE MER så då la jag av. "Vadå la av?", tänker ni....
Jo jag stängde boken och startade datorn som var full med damm (ja men typ, i alla fall) eftersom den inte vart igång på många dar.

Imorgon eftermiddag i allafall, blir det mys med finaste Kajsa. Vi ska la plugga det som finns att plugga och ha det trevligt.

Nu ska jag sova. Inte för att jag vill, utan för att jag måste, mest. Fast egentligen vill jag nog för annars blir jag ju så trött och fylld med huvudvärk imorgon. Så godnatt friends!

Kramar


Tillbaka med bilder









Hej hej, säger jag som vart frånvarande ett tag!

Jag har nämligen vart magsjuk ett par dar, och givetvis var inte min första tanke att blogga när det var som värst, men nu så mina vänner, är jag tillbaka på banan igen och det var första dagen denna vecka jag gick till skolan. Finally.

Annars då? Hoppas ni haft det bättre än jag.

Dock har jag ju hunnit med lite mer än att bara vart magsjuk. Till exempel så var det taco mys hos Kajsa med några vänner i lördags, och när jag vakna hos henne i söndags kände jag att magen inte mådde som den skulle. När jag sakta men säkert började piggna till där efter söndagen och kräkandet hade tagit stopp (usch tänker ni, snacka inte om kräk, det är ju äckligt! Men jag tänker att alla vet ju ändå att kräka är det man gör när man är magsjuk, liksom...) så orkade jag börja plugga all historia som legat och bitit mig i nacken... Så jag drog på mig de troligen fulaste skorna jag har (dock bekvämaste), tjockjackan och halsduken och satte mig på altanen. Det var skönt med luft!
Och som ni ser hade jag även så tråkigt att jag fick för mig att sätta färg på alla mina 20 naglar. Färgen var ful som sköven, men så fick det bli.

Så med fula naglar önskar jag er godnatt och dröm söta drömmar!
Kram


En dagens






goo min




Nej fy vilken otroligt härlig skärpa det är på bilderna va? haha.....

skinn fr Lindex, kofta fr 2hand, jeansleggins fr H&m, sjal fr FAIT och skor fr Belle

Nu blir det fika!!


En Dag på Stan









Idag gick jag och finaste mamman ner på stan och shoppade till henne. Jag sprnag runt och hämtade plagg till henne, och som tack fick jag en superfin sjal.
Sen blev det godaste kycklingsalladen på orion, mysdag helt enkelt!


Insperation




tre fina





Jag har verkligen världens finaste lillebror! Han har vart sjuk ganska länge men idag var han pigg och glad nästan som vanligt, så ni vet liksom...

Nu ska jag möta upp Sara i stan för att dra vidare till Lutha där vi ska köra MINUTEN, baka pizza, sjunga och snacka som vanligt på Tg, gött häng helt enkelt.!


Fredagens





Här kör vi på stora bilder... haha

Jeans fr Dr.Denim och kofta fr 2hand


3 nya stickade plagg















Hej tusen bilder tänker ni, dessutom har ni noterat att jag har rosa mjukisar, och till mitt försvar kan jag säga att brallorna jag hade på mig hela dagen i skolan och på stan var så tajta att varje gång jag böjde mig ner för att ta upp något jag tappat (tro mig, det blir tusen ggr om dagen eftersom jag tappar grejer jämt) så åkte dem ner minst 10 cm. Altså blev det lite knähäng varning på ett par superslim jeansleggins, behöver jag ens säga hur fort jag fick av mig dem när jag kom hem för att byta till ett par extremt mer bekvämare?
Ja så kan det bli med tajta jeans när höfterna byggts på lite under vinterhalvåret, hehe...

Hur som helst! Jag och Kajsa var lite 2hand sugna idag, så vi drog till Geting och provade minst 15 plagg var. Jag fastnade för tre extreeeemt fina koftor som ni ser på de många bilderna ovan. Shit så glad jag blev när jag hittade den virkade, speciellt! Och de två andra var ju inte helt fel heller, dessutom fick jag alla tre för endast en hundring. Hur bra?

Måste gå på 2hand lite oftare, man kan verkligen hitta riktigt fina plagg om man gräver och rotar ett tag. Och har man tur, ja så kostar det bara en liten ynka peng, och förmodligen är det ingen annan som går runt med ett likadant plagg som du. Förmodligen.

Nej nu är jag sur på tiden. Vart tog mina timmar vägen som jag skulle spendera till plugg? Detta resulterar till att jag kommer sitta på måndagskväll och RÅplugga alla ****** sidor i historia boken.

Up next: Duschen, och sen historiaboken (sängen... *host*)

Torsdagens outfit









Skinnjacka fr Lindex, halsduk fr Cubus, Blus/linne fr H&m, jeansleggins fr VILA, kavaj (sjukt gammal) fr Gina och skor fr Belle


Ett par outfits från de senaste dagarna








3 lite halvråkiga outfits som jag inte hunnit visa, hörrni...


Veckan som gått i bilder











Jag köpte nya örhängen från H&m, käkade fruktsallad, åt mysig frukost med Kajsa och Sara på Orion, fikade med syrran, provade en jättefin långklänning på H&m som jag ej köpte. Jag ska köpa en från BikBok hade jag tänkt istället!Sen blev det lite egokort med mamma i en hiss. Trevligt, va. Hehe...

Har givetvis gjort massvis mer också, till exempel hade vi ju ledigt från fredagseftermiddagen till i onsdags så det var redigt skönt med ledighet! Hela ledigheten spenderade jag med Kajsa, Sara och med de gamla goa killarna från konfan bland annat. Mycket trevlig vecka har det alltså vart! Haft fullt upp, därav den dåliga uppdateringen.

Hoppas ni haft en riktigt härlig vecka och att solen skiner på er varje dag
Kram


Beautiful love



den kommer igång efter 8 sek :)








'








Herregud så kär man kan vara i kärleken, va.

Sjukt att det inte finns något finare.


Happy Moments Of Life













Älskar att kolla tillbaka på bilder. Då inser man hur mycket man egentligen vart med om. Man inser hur fina människor man har runt omkring sig och att det alltid finns de där personerna man älskar som alltid ställer upp.
Så kul man haft det alltså!


En ny BLÅ och två runda






Kajsa och jag drog oss ner till stan igår på en håltimma, och båda kom vi hem med små ting. Skjortan och örhängena blev två fina köp från H&m.

Nu tänker ni, av allt man kan köpa på H&m nu, så köper du en blå halvtråkig skjorta? Men då kan jag säga till försvar att denna skjorta är mycket fin instoppad i ett par svarta jeans, och även till leggins med skärp i midjan.

H&m alltså, 99,- (va sköven?!)


Bilder



Jädrar vilken fin vän jag har. Dessutom lyckas Emelie alltid med söta frisyrer, det diggar jag.












Massvis med härliga bilder från skolan främst

Denna vecka har allt vart go! Framförallt eftersom jag fick se min idol live häromdagen, hehe...
Som ni ser kan det gå lite galet till på engelska lektionerna, men så blir det lätt när man är trött. Så när det egentligen var en halvtimma kvar på lektionen igår sa vår lärare Gustav: "Oh, just go home now will yah?" Haha, han var så trött på att vi var alldeles för flummiga, så hela klassen fick gå hem haha...

Igårkväll var jag på Tg (tonårsgrupp) och det var otoligt längesen, och det var Bilkurragömma på schemat. Mycket spännande må jag säga. Sen fika vi, myste, sjöng och snackade.

Nu har vi ledigt i 4 dagar! Jag och Kajja har planerat upp dessa dagar så det blir fullt upp i helgen+måndag och tisdag



2 av bilarna igårkväll var killarna tvungna att putta igång, hehe...


Världens Bästa Förebild: Mia Skäringer





lite häftigt att Mia kollade rätt in i kameran






Hon är fräck i språket, underhåller människor otroligt bra, får folk till bättre självkänsla, sjunger otroligt bra och är galet söt.

Helt oväntat fick jag en biljett en halvtimma innan showen skulle börja till Mia Skäringer här om dagen, och jag blev ÖVERLYCKLIG! Hon är verkligen min största förebild, och jag har sett Mia&Klara hundrafemtiofyra gånger samt solsidan och ah, jag kan aldrig få nog. Inte nog med att hon är fräck i munnen, utan sjunger ootroligt bra också. Hon berättade om sitt liv och hon har vart med om galet mycket hemskt. Hon fick också hela publiken att skratta tills tårarna rann.
Jag har nästan aldrig vart så lycklig som jag var när jag satt där i publiken och fick lyssna på hennes tjöt. Bättre än konserter jag vart på.
Mia, hon levererar!


Gårdagens klädsel





jacka fr H&m, kjol/klänning fr Gina, boots fr Belle

God eftermiddag på er!

Kom hem för en stund sen, och är på lite dålift humör. Dagen började bra med sol och allt, men slutade dåligt då min EOS grupp (estetisk orientiring) skulle uppträda med en musikal då låten blev helt åt ******. Vi sjöng fel och jag börja för tidigt och gitarristen var också nervös så det blev inte så bra helt enkelt. Svin pinsamt var det, och dessutom är jag scenrädd så det gjorde ju inte min rädsla bättre... Men man måste fortsätta kämpa!
Mitt humör blev inte bättre av att jag bemöttes av ett snöoväder utanför dörren. Så när jag kom hem var jag vit som en snögubbe av alla feta snöflingor. Vad hände med VÅREN? VÅÅÅRRRENN??!!!

Ska inte plugga ett skit ikväll. Det är det ända jag gjort det senaste, så nu ska jag ta det lugnt.
Sätta på mig mjukisbralorna, värma en skål med gulaschsoppa och sätta mig framför ett par filmer med en varm filt tills ikväll då jag ska sova. Orkar inte med något annat, just nu när det dåliga humöret hälsat på...

Hoppas ni är glada och goa i alla fall!

Kramar


Dagens outfit




hej tråkig outfit typ, haha

kofta fr Gina, Linne fr Svea, jeans fr Dr.Denim


9 bilder











1 & 2: Gåradgens fika med mamma, lillebror och syster

3. Jag och världens finaste lillebror

4 & 5: Fika med farmor i måndags

6. Kimberly och Rebecca imorses

7 & 8: Jag var glad  imorses

9. Jag och finaste mamma


text

Hej hej!

Har inte orken till roligt bloggande idag. Hade en mysig dag i skolan och fikade en stund med farmor efter skolan. Vi kom fram till att hon ska sticka en pippi tröja till mig (överlycklig!!).

Sen har jag och syrran bara snackat, myst och sjungt på hennes rum hela eftermiddag/kvällen. Och nu sitter jag här stressad över att jag sket i läxorna som är till imon. Men det ska jag försöka fixa nu. Fast nä, ska ju se film med syrran, mycket mer tilltalande...

 Ha en trevlig kväll, och ta vara på era nära och kära♥


Godmorgon med 3 bilder från igår





3 goa Ipbilder hehe...

Gårkvällen var tyvär lite av en besvikelse eftersom det var lite glest med folk, men det var en hyfsat rolig kväll ändå. Vi hamnade på Mcdonaldstoaletten innan vi drog vidare. Så kan det gå haha...

Hur som helst! Idag ska jag skriva färdigt min svenska novell, lära mig 2 låtar utantill, plugga manus inför en liten musikal, läsa engelska, försöka hinna med träning eller åtminstone gå ut i det fina vädret och avsluta dagen med Solsidan (såklart) och kanske en mysig kärleksfilm.

Hoppas ni haft en mysig helg! Vi hörs kanske senare om jag hinner med det vill säga, haha

Kramar


Fika bilder







Bilderna togs i torsdags då vi hade en "avskedsfika". Mysigt var det!


Lördag och bilder från 2010

Jag och Julia jobbade på ett måleri
Hej hej!
Idag har jag suttit med en film till våran redovisning till naturkunskapen.
Ikväll blir det en stor lokalfest, mycket roligt hoppas jag!
Kram

Fredagens






otroligt seriösa outfitbilder blev det idag

Jacka fr H&m, sjal fr Gina (förra året), jeans fr Dr.Denim, stickad väst fr Lindex och skor fr Belle


Fredagen i bilder







Stackars Tilda.... Hon spillde kaffe på sina helt nya Palladium skor idag





Har för övrigt två bananer idag varav den ena blev öppnad på ett knasigt sätt. Kul va? haha

Skolan givetvis som vanligt, och efter den gick jag ner till stan med min goding och köpte chailatte & kaffe på Orion som vi fikat på varje dag denna veckan i princip... Går inte att hålla sig borta från deras goda kanelbullar och chailattisar. Sen drog vi hem till Julia Å och myste lite. Jag hämta lite grejer och sen drog jag vidare till Friskis.
I 90 min tränade jag på gymmet och jag var så trött så jag skakade efteråt. Så härligt när man pressar sig själv men känner sig så fräsch efteråt!

Har precis duschat, käkat pizza och hoppat ner i mjukisarna för en lugn kväll framför en mysig film ikväll. Måste ladda inför morgondagens festligheter som kommer bli galet, förhoppningsvis! Haha

Just det! Jag tog farväl till min älskade Matilda idag. Hon ska åka till alperna i Italien med Julia Å i en vecka. Är galet avundsjuk och kommer sakna min goding galet mycket! Dessutom är Kajja i Danmark. Menmen, dem kommer ju tillbaka ganska snart i alla fall.

Tänk då när Jula N flyttar till Usa. Jag kommer dö.

Nej nu ska vi inte tänka på hemskheter, utan ha en trvlig kväll allihopa!

kramar


En dagens











Hopplös på det där med att välja ut bilder så då får ni stå ut med hundrasjugosju stycken. Haha.

kavaj fr Only, jacka fr H&m, skor fr Belle, Blus fr Fait


Nä nu ska jag sova!



Riktigt heta brudar måste jag säga. haha!


Min dag med bilder





Lunchade med pappsen på Viskan. Åt som vanligt deras extremt goa kyklingtallrik! Träffade även på Julia, Patricia och Angelica som jag satte mig med när pappa hade gått.



Fast innan jag käka lunch på Viskan, satt jag för första gången i mitt liv själv på Café Orion och pluggade med en kopp te och en stor kanelbulle. Väldigt skönt faktiskt.




Efter skolan mötte jag underbaraste Matilda för lite vandring på stan och sen bjöd hon mig på fika! Så himla gulligt! Blev dock väldigt mycket ute mat/fika idag hehe...







Väldigt bra dag!

I skolan på EOS (estetisk orientering) så började vi om från scratch med vårat projekt arbete. Vi satte ihop en helt ny musikal. Puh!

Nu ska jag kolla SATC och sova, natti!


En dagens







Men tjena mittbena vad jag inte fick till outfiten på bild. Jag svär på att blusen är så sjukt mycket finare i verkligheten.

Blus fr H&m, jeans fr Dr.Denim och skor fr Belle

Eftersom att jag är ensam hemma en stund nu ikväll ska jag ta och fixa lite käk och sen krypa ner under täcket framför långfilmen SexAndTheCity.

Ha en mysig kväll på er! Vi hörs imorgon, kramar


My day



Grymt fin låt!




Otroligt fina Matilda och jag







En  mysig lång dag idag!

Gick i skolan som vanligt, men efter det gick jag och mina älskningar till Knalle och kolla runt i affärer. Sen hamnade vi på Mc Donalds och käka cheeseburgare. Mycket gott må jag säga, haha!

Sen vid halv 6 tiden drog jag och Kajsa till Friskis och träna. Äntligen kan jag träna utan att brännskadan gör för ont. 
 
Mysdag!


RSS 2.0